Over Sluijs Management

DSC_8894 - kopieSluijs Management is een bedrijf, gerund door Frank van der Sluijs, die werkzaam is op het snijvlak onderwijs/bedrijfsleven.

Sluijs Management initieert en organiseert  projecten en evenementen voor het onderwijs in het kader van het werken in Flevoland en omstreken, in eerste instantie gericht op technische en techniek gerelateerde functies, maar ook voor andere sectoren. Het heeft een bemiddelende rol in het vervullen van vacatures en het plaatsen van werkzoekenden in deze vacatures en biedt ondernemers gunstige voorwaarden als het gaat om plaatsing van flexibele arbeidskrachten en payrolling. Door ondernemers met elkaar in contact te brengen kunnen vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld personeel, productie en efficiëntie gebundeld worden en gezocht worden naar eensluidende oplossingen. Voor onderwijs en bedrijfsleven verzorgt Sluijs Management trainingen en workshops op maat, zoals VCA, accountmanagement en presentatietechnieken.

Frank van der Sluijs had 27 jaar (technisch) onderwijservaring (22 jaar in Flevoland), zowel “voor de klas” als in leidinggevende functies, voordat hij in 2008 als projectcoördinator bij Technocentrum Flevoland s gaan werken. Hierdoor heeft Frank een bijzonder groot netwerk binnen het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven in de regio. Sinds oktober 2014 verzorgt Frank de technieklessen voor de onderbouw van de VitusMavo in Naarden.

Door het hanteren van reële tarieven heeft Sluijs Management direct al een concurrerende positie en door het leveren van kwaliteit en een “no nonsense” mentaliteit zal deze positie in de toekomst alleen maar sterker worden. Frank heeft ruime ervaring en een goede reputatie bij onderwijs en bedrijfsleven, misschien niet in de laatste plaats omdat hij zowel de taal van het onderwijs als die van het bedrijfsleven spreekt.