Personeelsmanagement

Veel werkgevers zijn regelmatig op zoek naar de juiste mensen, niet altijd per definitie met de juiste kennis en ervaring, maar vaak vooral met de juiste mentaliteit en werkhouding. Tegelijkertijd zijn er veel werkzoekenden en slagen beide partijen er niet in elkaar te vinden. Sluijs Management werkt nauw samen met MultiFlexManagement in de uitdaging om de partijen bij elkaar te brengen. Vaak met succes.

Het vervullen van vacatures gaat voor ons veel verder dan het doorschuiven van CV’s. Wij willen niet alleen op korte termijn zoveel mogelijk vacatures invullen, maar dit ook op een duurzame manier doen! Of het nu gaat om een korte plaatsing of een plaatsing voor langere termijn, al dan niet gekoppeld aan een opleiding, iedereen moet zich er goed bij voelen. De dienstverlening is gericht op een adequate invulling van vacatures en een succesvolle loopbaanontwikkeling van de kandidaten.

De vacature in beeld:

Wij hechten eraan een goede band met de werkgever op te bouwen. Alleen wanneer wij precies weten wat de werkgever nodig heeft en we een beeld hebben van de bedrijfscultuur kan de “juiste match” tot stand komen. In voorkomende gevallen zullen wij een dag(deel) meelopen op de werkvloer.

De kandidaat in beeld:

Om een juist beeld van de kandidaat te krijgen voeren we met iedere kandidaat een intensief intake/sollicitatie gesprek en hebben wij ook de mogelijkheid om een persoonlijkheidstest af te nemen. Zo kunnen we de kandidaat optimale ondersteuning bieden bij het vinden van een geschikte werkomgeving, maar begeleiden wij hen ook op hun eerste dag als we de juiste baan hebben gevonden.

In grote lijnen onderscheiden de kandidaten zich als volgt:

-de reguliere werknemer met of zonder specifieke vakopleiding (direct productief inzetbaar)

-de BBL werknemer (werken en leren)

-de werknemer met korte afstand tot de arbeidsmarkt

Leren en werken:

In samenwerking met de regionale opleidingscentra en opleidingsbedrijven kunnen wij kandidaten een opleidingstraject aanbieden. Het gaat hierbij dan meestal om een BBL- vakopleiding waarbij de kandidaat vier dagen per week werkt en een dag een vakopleiding binnen school volgt.

Sociaal maatschappelijk ondernemen: (de juiste werknemer uit 900.000 werklozen)

In samenwerking met onze opdrachtgevers helpen wij mensen met een korte afstand tot de arbeidsmarkt om weer arbeidsritme op te doen. Het betreft hierbij medewerkers van uiteenlopende leeftijden. In veel gevallen hebben zij ruime ervaring binnen een productie-omgeving, te denken valt aan functies als: Heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur, productiemedewerker voedingsmiddelenindustrie, logistiek medewerker, magazijnmedewerker, stratenmaker, bouwmedewerker, opperman, (hulp)monteur, etc.

Het betreft hier geen re-integratieproject, maar een Werk- en Opleidingsconcept waarmee medewerkers aan de ene kant hun kwaliteiten kunnen ontwikkelen terwijl onze partners met deze constructie de loonkosten kunnen drukken.