Thierry van den Bosch 1e autotechnicus van 2015!

Onder toeziend oog van een vierkoppige vakjury streden afgelopen zaterdag drie finalisten om de titel “eerste autotechnicus van Flevoland”, waarna Thierry uiteindelijk met de eer kon strijken.

Op zaterdag 10 oktober streden drie jonge autotechnici om de titel “1e autotechnicus van Flevoland”.  De drie kandidaten, die onlangs hun diploma 1e autotechnicus hebben behaald bij ROC Flevoland en ROC Landstede, moesten aan drie geprepareerde auto’s verschillende werkzaamheden uitvoeren. Daarbij was het van belang dat zij lieten zien op verantwoorde, logische en nauwkeurige wijze te kunnen werken. De vakjury, bestaande uit Maarten Glasmeier (garage Glasmeier), Gerrit Hams (autobedrijven Jedi), Niels Renes (Dijkstra Auto Groep) en Frank van der Sluijs (Sluijs Management) hielden de verrichtingen nauwlettend in de gaten en registreerden zorgvuldig hun bevindingen. Jan Meershoek, in het dagelijks leven belast met de uitvoering van de landelijke examens in de autobranche, volgde de wedstrijd op de voet en woonde het juryberaad bij. Tijdens dit beraad wisselden de juryleden hun bevindingen uit, waarna unaniem vastgesteld werd dat Thierry zich de “1e autotechnicus van Flevoland 2015” mag noemen. Naast een geldprijs van € 500 ontving hij, uit handen van Jan Meershoek, een voucher voor deelname aan een klantvriendelijkheidstraining in de autobranche en van Judith van Essen van Olst een bronzen beeld. Ruben Tetteroo en Dominique Bruins werden respectievelijk 2e en 3e waaraan geldprijzen van € 250 en € 125 verbonden waren. Tijdens het juryberaad traden, onder grote belangstelling van de aanwezigen, zangeres Lisanne Spaander en dansers van dansschool Roy Hadisubroto op. Studenten van ROC Flevoland serveerden drankjes en hapjes.

 

16 jaar geleden nam Judith van Essen van Olst (autobedrijven Jedi) het initiatief om samen met Frank van der Sluijs een evenement te organiseren om het vak  van 1e autotechnicus te promoten. Dit is inmiddels uitgeroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement waaraan sinds kort ook Multi Flex Management een bijdrage levert, onder andere door het ontwerpen en drukken van het promotiemateriaal. De wedstrijd vond plaats bij autobedrijf Jedi, aan de Markerkant in Almere. 

Geplaatst in Geen categorie.