Training relatiemanagement

Hoewel het van groot belang dat het onderwijs de samenwerking zoekt met het (regionale) bedrijfsleven, zien we toch vaak dat dit niet of weinig gebeurt. Dat is een gemiste kans, want onderwijs en bedrijfsleven hebben elkaar veel te bieden. Denk hierbij aan het delen van kennis, materialen en instrumenten of machines. Bij het inrichten van een lesprogramma is het ook goed om in beeld te hebben wat het bedrijfsleven voor verwachtingen heeft van een opleiding. Ook wanneer er behoefte is aan gastlessen over een bepaald onderwerp en bij het werven van stageplaatsen en leer/werkplekken is een goede samenwerking en wederzijds vertrouwen onmisbaar.

Maar hoe ga je nu als school een relatie met een bedrijf aan? Welke bedrijven heb je nodig? Hoe leg je het eerste contact? Hoe zorg je ook dat het contact goed blijft en dat beide partijen de voordelen van de samenwerking blijven zien?

Op deze vragen en nog veel meer geeft Sluijs Management, aan de hand van praktijkvoorbeelden en interactieve onderdelen, antwoord. Omdat deze trainingen altijd maatwerk zijn, is het niet mogelijk vooraf prijzen te noemen. Heeft u belangstelling? Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte.